Activiteiten & Workshops

Bosgolf Sparjebird

De naam zegt het al: ”bosgolf is golfen in het bos”.

Helemaal nieuw in Friesland, een nieuwe trend in Nederland...... Wil je een leuke en geslaagde activiteit doen met vrienden, familie of collega's? Kom bosgolfen!

Verschillen met het normale golf zijn er uiteraard wel. De golfclub of stick bestaat uit een stok met een klomp. Verder is de bal groter en zijn de holes dus ook grotere gaten. Bij bosgolf worden de deelnemers uitgerust met een stok met hieraan een klomp bevestigd en worden ze het bos ingestuurd…

De bedoeling bij bosgolf is dat je de bal in zo min mogelijk slagen in de hole krijgt. De 9 holes liggen verstopt en verspreid in het Speelbos Sparjebird. Gevolg hiervan is dat ze in de bossen en op oneffen terreinen te vinden zijn… En dat maakt het golfen er niet gemakkelijker op, maar natuurlijk wel veel leuker!

Test je golf-skills en geniet van een lekker dagje uit in het bos met een stel vrienden of collega’s. Hilariteit alom. Bosgolf is een gezellige en vrijblijvende bezigheid waarin je in alle gemak samen je doel probeert te halen. Bosgolf wordt in groepen van minimaal 6 personen gedaan, waarbij er in 2 teams tegen elkaar wordt gespeeld. De groep die het parcours met het minst aantal slagen heeft afgelegd, heeft gewonnen.

Deze activiteit is alleen te boeken in combinatie met een heerlijk arrangement (BBQ of warm/koud buffet) bij Blokhut Sparjebird. Het is een uitermate geschikte activiteit voor een bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest of welk ander uitje dan ook. Deze leuke buitenactiviteit staat garant voor onwijs veel plezier van hole tot hole!

 

Duur: 

Bosgolf Sparjebird duurt circa 1 a 1,5 uur

 

Prijzen:

Volwassenen: in arrangement met bijvoorbeeld een bbq of een buffet, tegen een meerprijs van € 6,50 per volwassene.

Kinderen: in “vrij spelen” of in combinatie met ander eten arrangement, tegen een meerprijs van € 5,00 per kind.

 

Aantal deelnemers:

minimaal 6 en maximaal 50 deelnemers. 

 

Andere activiteiten en workshops in Sparjebird:

Daarnaast kunnen wij diverse workshops of activiteiten voor u regelen voor bijvoorbeeld kinderfeestjes, maar ook voor personeelsuitjes of familiefeesten.

Wandeling met de boswachter:

U wordt hartelijk ontvangen met koffie/thee (en eventueel wat erbij) of met een glaasje wijn. Zowel overdag als ’s avonds kunt u met de boswachter door het bos een wandeling maken. De boswachter van Staatsbosbeheer zal u iets vertellen over de bosrijke omgeving, over de historie van Sparjebird en omgeving en over wat hij zoal in zijn functie als boswachter mee heeft gemaakt.

Bij terugkomst bij De Blokhut staat er een heerlijk buffet of een BBQ voor u klaar.

Contact

De Blokhut & Speelbos Sparjebird
Sparjeburd 4
8409 CK Hemrik

0516 211020
Vertelvoorstelling met poppen in Blokhut Sparjebird op zondag 4 februari as 10.30 uur

Vertelvoorstelling met poppen in Blokhut Sparjebird op zondag 4 februari as 10.30 uur

Geplaatst op: 2018-01-26

Leuke vertelvoorstelling met poppen op zondag 4 februari as 10.30 uur

Lees meer Meer nieuws
Nieuwe arrangementen bij Blokhut Sparjebird, ook leuk voor bedrijven!

Nieuwe arrangementen bij Blokhut Sparjebird, ook leuk voor bedrijven!

Geplaatst op: 2017-09-21

Bent u op zoek naar een leuk (zakelijk) arrangement in een natuurlijke omgeving?

Lees meer Meer nieuws