Ons team

De wens om op een laagdrempelige manier kwaliteit, genot en speelplezier te leveren is waar eigenaar Tjeerd en Aina Elzinga iedere dag vol enthousiasme de blokhut mee openen. En wat is er nou mooier dan werken op zo’n toplocatie in het bos?

De passie die Tjeerd heeft voor koken op niveau kunt u onder andere terug vinden in de pop-up restaurants die meerdere malen per jaar worden georganiseerd. Na Tjeerd zijn jaren lange ervaring als chef in de keuken van gerenommeerde restaurants kunt u zich bij de pop-up restaurant momenten opmaken voor een verrassingsmenu met meerdere gangen en bijpassend wijnarrangement. Alles op locatie bereid en van absoluut topniveau!

De blokhut, wat voor Tjeerd en Aina jeugdsentiment is, is voor hun twee kinderen weer een prachtige plek om te spelen! Aina heeft 18 jaar ervaring als activiteiten begeleidster en pedagogisch medewerker en ziet de geweldige mogelijkheden die de Blokhut samen met het speelbos biedt! Van knutsel en doe-middagen tot kinderfeestjes en schoolreisjes, haar expertise kan ze hier naar hartenlust gebruiken!

Natuurlijk krijgen we hulp van de dames die de blokhut van binnen en van buiten kennen…..

Contact

De Blokhut & Speelbos Sparjebird
Sparjeburd 4
8409 CK Hemrik

0516 211020
Sparjebird pubquiz

Sparjebird pubquiz

Geplaatst op: 2019-03-21

 In samenwerking met X-events organiseren wij een pubquiz met live muziek van Murk Aukema op Vrijdag 17 Mei. Aanvang 20:00. U kunt zich aanmelden via blokhut@sparjebird.nl of x-events@ziggo.nl maximaal 6 pers...

Lees meer Meer nieuws
Borrel & Bites Night

Borrel & Bites Night

Geplaatst op: 2019-03-21

Een leuke workshop houtbranden onder begeleiding van Joystyle, in combinatie met lekkere tapa's!

Lees meer Meer nieuws
  • familievriendelijk lunchcafe

  • Een plek vol herinneringen!

  • De lekkerste arrangementen!

  • De leukste activiteiten & Workshops