Outdoor activiteiten

Bij Sparjebird is voor jong & oud veel mogelijk! Hier vindt u een greep uit de activiteiten welke we voor u kunnen regelen. Staat hier niet iets bij, wat aansluit bij uw wensen? Laat het ons dan weten en wij denken graag met u mee om voor uw uitje een passende en leuke activiteit te organiseren. Voor bijna alle groepsactiviteit geldt een minimum deelname van 15 personen.

Onze activiteiten zijn alleen te boeken in combinatie met een heerlijk arrangement (BBQ, snack, lunch of warm/koud buffet) bij Blokhut Sparjebird. Het is een uitermate geschikte activiteit voor een bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest of welk ander uitje dan ook. Deze leuke buitenactiviteit staat garant voor onwijs veel plezier op een unieke locatie! Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen! Voor de meeste activiteiten geldt een minimum aantal deelnemers van 15 personen.

Contact

De Blokhut & Speelbos Sparjebird
Sparjeburd 4
8409 CK Hemrik

0516 211020
Sparjebird pubquiz

Sparjebird pubquiz

Geplaatst op: 2019-03-21

 In samenwerking met X-events organiseren wij een pubquiz met live muziek van Murk Aukema op Vrijdag 17 Mei. Aanvang 20:00. U kunt zich aanmelden via blokhut@sparjebird.nl of x-events@ziggo.nl maximaal 6 pers...

Lees meer Meer nieuws
Borrel & Bites Night

Borrel & Bites Night

Geplaatst op: 2019-03-21

Een leuke workshop houtbranden onder begeleiding van Joystyle, in combinatie met lekkere tapa's!

Lees meer Meer nieuws
  • familievriendelijk lunchcafe

  • Een plek vol herinneringen!

  • De lekkerste arrangementen!

  • De leukste activiteiten & Workshops