Maatregelen ivm corona virus

Best een spannende tijd voor iedereen inclusief ons als kleine organisatie. Als klein bedrijf zijn we afhankelijk van onze gasten, zonder jullie geen Blokhut Sparjebird.

Wij volgen dan ook het advies van de RIVM en houden de actuele stand goed in de gaten. De gezondheid van het personeel wordt goed in de gaten gehouden en naar huis gestuurd bij symptomen. We nemen natuurlijk extra maatregelen op gebied van desinfectie. Van gasten vragen we om te pinnen i.p.v. contant te betalen. 

Een boswandeling, een vers glas jus of verse gember/sinaasappelthee en een rijk gevulde salade, wij helpen u graag de weerstand op peil te houden!

 

Contact

De Blokhut & Speelbos Sparjebird
Sparjeburd 4
8409 CK Hemrik

0516 211020
Pasen!

Pasen!

Geplaatst op: 2020-04-03

Voor de komende paasdagen hebben wij een leuk menu samengesteld voor jullie. Op eerste of tweede paasdag kun je een brunch ophalen of laten bezorgen (tot 10 km. vanaf de Blokhut af) tussen 9:00 en 12:00 uur. Z...

Lees meer Meer nieuws
Take away menu

Take away menu

Geplaatst op: 2020-03-19

Wij gaan open om ons heerlijk eten af te halen! Bestel van onze menukaart via de app of langskomen in de Blokhut. Zie hieronder ons menu, we zijn open van vrijdag t/m zondag van 11:00-14:00 uur en van 16:30 tot 1...

Lees meer Meer nieuws