Ons team

De wens om op een laagdrempelige manier kwaliteit, genot en speelplezier te leveren is waar eigenaar Tjeerd en Aina Elzinga iedere dag vol enthousiasme de blokhut mee openen. En wat is er nou mooier dan werken op zo’n toplocatie in het bos?

De passie die Tjeerd heeft voor koken op niveau kunt u onder andere terug vinden in de pop-up restaurants die meerdere malen per jaar worden georganiseerd. Na Tjeerd zijn jaren lange ervaring als chef in de keuken van gerenommeerde restaurants kunt u zich bij de pop-up restaurant momenten opmaken voor een verrassingsmenu met meerdere gangen en bijpassend wijnarrangement. Alles op locatie bereid en van absoluut topniveau!

De blokhut, wat voor Tjeerd en Aina jeugdsentiment is, is voor hun twee kinderen weer een prachtige plek om te spelen! Aina heeft 18 jaar ervaring als activiteiten begeleidster en pedagogisch medewerker en ziet de geweldige mogelijkheden die de Blokhut samen met het speelbos biedt! Van knutsel en doe-middagen tot kinderfeestjes en schoolreisjes, haar expertise kan ze hier naar hartenlust gebruiken!

Natuurlijk krijgen we hulp van de dames die de blokhut van binnen en van buiten kennen…..

Contact

De Blokhut & Speelbos Sparjebird
Sparjeburd 4
8409 CK Hemrik

0516 211020
Sparjebird pubquiz 11 oktober

Sparjebird pubquiz 11 oktober

Geplaatst op: 2019-09-09

Op 11 Oktober 2019 is het weer zover! Blokhut Sparjebird organiseerd in samenwerking met X-events een tweede editie van de Sparjebird pubquiz! Na afloop van de bloedstollend spannende quiz, is er ook tijd  voor ...

Lees meer Meer nieuws
Iepenloft Opsterland

Iepenloft Opsterland

Geplaatst op: 2019-09-09

Stichting Iepenloft Opsterlân spilet Animal Farm Spyllokaasje : Iepenloftteater Sparjebird op 'e  Himrik  Woansdei 11 septimber twadde foarstelling. By twifel oer it waar y...

Lees meer Meer nieuws
  • familievriendelijk lunchcafe

  • Een plek vol herinneringen!

  • De lekkerste arrangementen!

  • De leukste activiteiten & Workshops