Outdoor activiteiten

Bij Sparjebird is voor jong & oud veel mogelijk! Hier vindt u een greep uit de activiteiten welke we voor u kunnen regelen. Staat hier niet iets bij, wat aansluit bij uw wensen? Laat het ons dan weten en wij denken graag met u mee om voor uw uitje een passende en leuke activiteit te organiseren. Voor bijna alle groepsactiviteit geldt een minimum deelname van 15 personen.

Onze activiteiten zijn alleen te boeken in combinatie met een heerlijk arrangement (BBQ, snack, lunch of warm/koud buffet) bij Blokhut Sparjebird. Het is een uitermate geschikte activiteit voor een bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest of welk ander uitje dan ook. Deze leuke buitenactiviteit staat garant voor onwijs veel plezier op een unieke locatie! Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen! Voor de meeste activiteiten geldt een minimum aantal deelnemers van 15 personen.

Contact

De Blokhut & Speelbos Sparjebird
Sparjeburd 4
8409 CK Hemrik

0516 211020
Nieuwe lunchkaart bij Blokhut Sparjebird

Nieuwe lunchkaart bij Blokhut Sparjebird

Geplaatst op: 2020-01-22

De kop is eraf, het eerste jaar voor ons bij Blokhut Sparjebird zit erop! Tijd voor een nieuwe lunchkaart! Kom gerust eens wat nieuwe gerechten uitproberen. Wij staan van woensdag t/m zondag vanaf 10:00 voor u kla...

Lees meer Meer nieuws
Disc training

Disc training

Geplaatst op: 2020-01-09

Welk werk past bij jou?

Lees meer Meer nieuws
  • familievriendelijk lunchcafe

  • Een plek vol herinneringen!

  • De lekkerste arrangementen!

  • De leukste activiteiten & Workshops